20:02, 05 Травня 2022

2000 кілометрів заради України: норвежець, якому небайдужа доля нашого народу, привіз допомогу у Луцьк

Прочитав жахливі новини про Україну та вирішив допомогти. Саме так можна описати історію про простого чоловіка з далекої для нас Норвегії.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

Майкл Страндлове — звичайний, життєрадісний та завжди усміхнений світловолосий скандинавець. Чоловік щодня з біллю в серці гортав новинні сайти про події в незнайомій для нього Україні. Більше місяця його турбувала доля нашого народу та геройські вчинки бійців Збройних Сил України.

Далі, – каже, – просто спостерігати не міг.

“Вирішив звернутися до українського посольства в Норвегії, аби дізнатись, чого потребує ваш народ. Опісля зібрав допомогу, взяв відпустку, винайняв вантажний бус та поїхав в Луцьк”, – розповів Майкл в центрі нашого міста, поруч із заповненим мікроавтобусом гуманітарного вантажу.

До Луцька чоловік привіз продукти харчування тривалого зберігання, засоби особистої гігієни, ліхтарики та багато іншого. Всього його невеликий бус вмістив понад 3 тонни вантажу.

Координатори та волонтери Луцького центрального пункту допомоги були вражені його історією допомоги нашому народу. Вони подякували йому особисто та людям, які допомагали зібрати в Норвегії гуманітарну допомогу.

Вже зараз Майкл Страндлове в дорозі додому. Його шлях до Норвегії складає майже 2000 кілометрів. Чоловік в захваті від згуртованості українського народу, тому за першої можливості, він обіцяв приїхати до нас ще.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: