08:14, 08 Січня 2021

Представники влади вітали релігійні громади Луцька

Народження Спасителя понад два тисячоліття тому стало подією неординарною, що відбулась усупереч всій мирській суєті й негараздам. 7 січня у луцьких храмах людно: Різдво Христове зібрало лучан разом, щоб поколядувати та помолитися.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

Міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, депутат міської ради Роман Кравчук, а також представники обласної влади приєдналися до святкових богослужінь, відвідавши Собор Всіх Святих Землі Волинської, Різдво-Богородичний кафедральний храм Української Греко-Католицької церкви, Молитовний будинок християн віри євангельскої – п’ятидесятників, Свято-Троїцький кафедральний собор Волинської єпархії ПЦУ, Молитовний будинок Євангельських християн-баптистів та християнську церкву «Царство Боже».

«Сьогодні день, коли ми повинні згадати події, що відбулися в минулому та усвідомити значення народження Ісуса Христа в житті людства і кожного з нас. Було в світі багато диктаторів, правителів, які хотіли заперечити Господа, які хотіли обманути людей і сказати, що Ісус не був Месією. Однак, усі їх спроби були приреченими на поразку.

І я щиро бажаю, аби усі ми подякували Богу за те, що подарував нам свого Сина, через котрого кожен отримав шанс на спасіння. Я бажаю вам, щоб свято Різдва Христового подарувало радість, наповнило сімейні оселі затишком, добром, а наші серця – любов’ю.

Нехай Господь буде вашою мудрістю, силою, опорою. Нехай він благословить вас та ваші сім’ї та дарує нашій громаді, місту успіх та процвітання», – привітав християн Ігор Поліщук.

Міський голова Ігор Поліщук урочисто вручив очільникам храмів Вітальний адрес, подякувавши за підтримку у починаннях, спрямованих на розбудову нашого міста. В свою чергу, священнослужителі подякували міській владі за сприяння у їх діяльності та запросили до спільної молитви.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: