11:19, 17 Жовтня 2018

Через «Ягодин», під виглядом поштових відправлень, перевозили мобільні телефони. ФОТО

На Волині викрили факт незаконного ввезення в Україну мобільних телефонів на суму 700 тисяч доларів США.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Прокуратура Волинської області спільно з працівниками Головного управління Державної фіскальної служби в області, Волинської митниці ДФС та Луцького прикордонного загону викрили факт переміщення 13 жовтня 2018 року невстановленими поки особами на митну територію України через пункт пропуску «Ягодин», під виглядом поштових відправлень, майже 3,5 тисячі мобільних телефонів загальною вартістю близько 700 тисяч доларів США.

Головне управління ДФС у Волинській області розпочало кримінальне провадження за фактом ухилення від сплати митних платежів у значних розмірах (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 212 КК України).

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює група прокурорів відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області.

Наразі незаконно ввезені на митну територію України товари та транспортний засіб, яким їх перевозили, вилучили. Тривають першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Вирішують питання про накладення арешту на вилучені матеріальні цінності.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: