16:09, 18 Червня 2021

Який робити ремонт у квартирі для продажу

Ремонт квартири, підготовленої до продажу, повинен бути максимально «стерильним»:  фрески а-ля «я-король-всесвіту» на півстіни, бордові стелі «на заказ» і кухня у відтінках заграви апокаліпсису  у жодній мірі не підвищать ціну Вашого об’єкта.

Про те, який потрібно робити ремонт у квартирі для продажу розповідає менеджер з продажу житлової нерухомості компанії “Атланта Нерухомість” Дмитро Хоміч.

У квартирі «з ремонтом» люди хочуть бачити:

а) вирішення усіх «чорнових» питань: труби замінені, склопакети якісні, ванна у нормальній плитці, кухня з побутовою технікою  і все – функціонує належним чином.

б) дизайн-проект всього внутрішнього простору. Тобто – коли від коридору до балкону все виконано в єдиному стилі і органічно «перетікає» з одного в інше: місця зберігання вдало вписані в інтер’єр, розетки і вимикачі – у достатній кількості й органічно розподілені по всіх кімнатах, санвузол і кухня укомплектовані  і т. д. У випадку наявності усього вищезазначеного – такий ремонт і ціну підніме, і продасть квартиру швидше.

Проблема лише в тому, що все-одно від такого ремонту продавець поверне собі тільки 70 % вкладень.

Якщо у Вас варіант – «а», Ваша квартира продасться швидко і з максимальною вигодою для Вас.

Якщо варіант «б», тоді ціна має вторинне значення – на перше місце виходить правильне позиціонування квартири, щоб «той самий» покупець її побачив, оцінив і закохався.

Для точної оцінки Вашої нерухомості Ви завжди можете написати нам в директ або за телефонами (067) 450-69-79(099) 450-69-79 – наші спеціалісти вивчать усі можливі переваги Вашої квартири і складуть індивідуальний аналітичний зріз з ціновими рекомендаціями.

Звісно – безплатно!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: