22:50, 11 Липня 2019

Лучанам безкоштовно дадуть дрова

Безкоштовно забезпечать дровами мешканців міста Луцька на опалювальний сезон 2019-2020 років.

Про це йдеться у розпорядженні виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта.

“Відповідно до ст. 42, п. 8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою вжиття заходів, спрямованих на підвищення рівня соціальної захищеності одиноких, малозабезпечених мешканців міста, сімей учасників антитерористичної операції, а також сімей, які опинились у складних життєвих обставинах:

1. Комунальному підприємству «Парки та сквери м. Луцька» безкоштовно забезпечити одиноких, малозабезпечених мешканців міста, сім’ї учасників антитерористичної операції, згідно з додатком 1, та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, згідно з додатком 2, дровами в загальній кількості 230 м3, одержаними від видалення дерев на території міста, на опалювальний сезон 2019-2020 років.

2. Департаменту житлово-комунального господарства при прийманні актів виконаних робіт комунального підприємства «Парки та сквери м. Луцька» повернення деревини не обраховувати.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Петрочука К.П“, — йдеться у розпорядженні.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: