10:10, 17 Червня 2022

У луцького підприємця вилучили алкоголь з підробленими акцизними марками

Волинські податківці викрили підприємця з Луцька, який продавав і зберігав алкоголь з підробленими акцизними марками. Факт реалізації та зберігання горілчаної продукції-фальсифікату встановили в ході фактичної перевірки 10 червня.

Про це повідомляє сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Попередньо податківці провели моніторинг та детальний аналіз інформації щодо місць роздрібної торгівлі підакцизними товарами в обласному центрі Волині.

На підставі матеріалів фактичної перевірки працівники Луцького РВП ГУНП у Волинській області вилучили з незаконного обігу 33 пляшки алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку на загальну суму  4,1 тисячі гривень. На підприємця-порушника очікує штраф у сумі 34 тисячі гривень.

Нагадаємо, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 р.  № 2120-IX  відновили проведення фактичних перевірок суб’єктів господарювання, як юридичних так і фізичних осіб-підприємців.

У Головному управлінні  ДПС у Волинській області наголошують: якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номером телефону (0332) 777162 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області), або надіслати повідомлення поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: